ALBLASSERDAM – Bij korfbalclub CKC Kinderdijk in Alblasserdam is afgelopen zaterdag het schoolkorfbaltoernooi gehouden. Woensdag kon men alvast trainen en zaterdag was de grote dag. Kinderen uit de groepen 3 en 4 van diverse basisscholen in Alblasserdam namen het tegen elkaar op.

“Er waren veel fanatieke kinderen en iedereen deed super goed zijn best, wat zorgde voor mooie doelpunten. Er was ook een aparte competitie voor de strafworpen. Hierbij mochten alle kinderen in rust proberen om te scoren en tellen we wie de meeste punten heeft gescoord. Tijdens het toernooi waren er veel vrolijke gezichten bij winst en soms teleurstelling als een wedstrijd niet gewonnen werd. De ouders, opa’s, oma’s en andere familieleden, bekenden of juffen en meesters konden met veel plezier naar het toernooi kijken, waar gelukkig alles goed is verlopen,” zo laat CKC Kinderdijk in een persbericht weten.

Na het toernooi was het tijd voor de prijsuitreiking. “Misschien wel het allerbelangrijkste. Alle ploegen gingen er met een beker vandoor en wie de strafworpencompetitie had gewonnen, ging zelfs met 2 bekers naar huis! Bij groep 3 was Twijn 1 de grote winnaar en gingen ze met beide bekers naar huis. Bij groep 4 was Schalm A de grote winnaar zij wonnen ook beide bekers. Het toernooi is geslaagd en we hopen dat alle kinderen hebben genoten. Voor iedereen die het leuk vond en nog vaker wil korfballen, stuur een mail naar [email protected] en kom vrijblijvend een paar keer mee trainen. Aanstaande zaterdag om 9.00 is er aan een opentraining op Molenzicht. Wees welkom!”

Deel dit bericht via...