Commerciële bijdrage
Huishoudens geven de voorkeur steeds vaker aan het laten uitvoeren van een telefoon reparatie Rotterdam, boven het vervangen van hun toestel. Gek is dat niet! Vaak zijn slechts een of twee onderdelen van het toestel aan vervanging toe, terwijl andere onderdelen nog naar behoren functioneren. Nadat de reparatie uitgevoerd is kun je weer tijden vooruit met je smartphone. Niet alleen het laten repareren van een telefoon wordt steeds populairder, datzelfde geldt voor het herstellen van bijvoorbeeld een tablet of MacBook. Waar men voorheen na twee of drie jaar voor de nieuwste iPhone of Samsung telefoon koos, blijft men een toestel nu al snel vier of vijf jaar gebruiken.

Huishoudens kiezen bewust voor een duurzame levensstijl 
Er zijn verschillende redenen die een iPhone- of bijvoorbeeld iPad reparatie Rotterdam bij ThePhoneLab interessant maken. De bewuste keuze voor een reparatie boven een vervanging past bij een duurzame levensstijl die door steeds meer huishoudens in Nederland aangehangen wordt. We zetten de thermostaat een paar graden lager in het najaar, zorgen dat we onze daken van zonnepanelen voorzien en stappen wat eerder onder de douche vandaan. Ook het herstellen van kapotte apparatuur past hierbij.

Schaf een hoesje en screenprotector aan 
Om de kans op de noodzaak van een reparatie te verkleinen, is het verstandig je telefoon en iPad te beschermen met een hoesje en screenprotector. Ten onrechte wordt soms gedacht dat een hoesje alleen voldoende is om krassen op het scherm tegen te gaan. Het tegendeel blijkt waar te zijn! Zelfs bij een bookcase kunnen er zanddeeltjes over het scherm van je iPhone of Samsung smartphone krassen. Er zijn verschillende websites waar je deze accessoires bij je telefoon bestelt.

Reparatie van elektronica goedkoper dan een vervanging 
Naast het duurzame karakter van een reparatie, is dit een stuk goedkoper dan het vervangen van de telefoon of tablet. Waar een reparatie maximaal een paar honderd euro kost, afhankelijk van het model toestel en het type reparatie, vergt het vervangen hiervan al snel een investering van een kleine duizend euro.

Kies bij een reparatie voor een lokale partij. Bij een partij als ThePhoneLab betaal je geen kosten voor het stellen van een diagnose. Blijkt tijdens het uitvoeren van de reparatie aan je kapotte telefoon of iPad dat de reparatie niet mogelijk is. In dat geval betaal je niets; no cure, no pay. Zou je het repareren overlaten aan je provider of de producent van het toestel, dan betaal je vrijwel altijd onderzoekskosten.

Deel dit bericht via...