Advertorial
ALBLASSERDAM – Budget Groenprojecten duikt opnieuw onder het gemiddeld uurtarief. Met een mooie balans tussen kwaliteit en prijs en een ruime ervaring in het hoveniersvak bent u bij Budget Groenprojecten aan het juiste adres! “Biodiversiteit of bijvoorbeeld waterbergingen zijn prima te realiseren in een nieuw aangelegde tuin. Ook werk ik het liefst standaard met drainagezand, zodat tegels sneller droog worden. De tegels zijn daardoor minder gevoelig voor algen of vuilaanslag,” vertelt Jan-Willem van den Breevaart van Budget Groenprojecten.
Uurtarief
De focus ligt op tuinaanleg en tuinrenovatie. Jan-Willem vertelt: “Met een uurtarief vanaf 39 euro (BTW vrij!!) op arbeid  heb ik bewust de prijs laag gehouden, zodat het betaalbaar is om een tuin aan te leggen. Ook is het altijd mogelijk om deelwerkzaamheden zelf uit te voeren. Kortom, er zijn genoeg manieren om de tuinaanleg enigszins betaalbaar te houden!”

Rust
“Ik heb ruime ervaring met renovatie van bestaande tuinen en met het compleet opnieuw aanleggen. Door een tuin anders in te richten, maak je een tuin bijvoorbeeld onderhoudsarm, zonder in te leveren op groen. Ook merk je dat een goed aangelegde tuin meer rust in zich meebrengt. Kortom, genoeg mogelijkheden. Maatwerk is altijd mogelijk.”

Garantie
“Omdat ik lokaal werk en overtuigd ben van de kwaliteit van de geleverde tuinen bied ik standaard een half jaar garantie op de gedane arbeid en geleverde materialen. Door lage overheadkosten kan ik goede kwaliteit voor een redelijke prijs aanbieden!”

Contact
Heeft u serieuze  belangstelling? Dan kunt u contact opnemen per mail met [email protected]. Telefonisch contact opnemen kan via 06-33931204. Meer informatie over Budget Groenprojecten is te vinden op www.budgetgroenprojecten.nl.

Deel dit bericht via...