NIEUW-LEKKERLAND – De tweede editie van de Winterfair in Nieuw-Lekkerland vindt 15 december 2023 plaats in Park Wielewaal. Dat maakt de organisatie deze week bekend. Met de Winterfair geeft Stichting Evenementen Nieuw-Lekkerland (SEN) vervolg aan een succesvolle eerste editie in 2022. Bezoekers zijn van 17.00 tot 21.30 uur welkom in het park tegenover ’t Waellant, waar dezelfde sfeer als vorig jaar hen te wachten staat.

Tijdens het 4,5 uur durende evenement genieten aanwezigen van meer dan dertig stands waar een verscheidenheid aan producten verkocht wordt. De diverse horecastands nemen het verzorgen van de innerlijke mens voor hun rekening, en ook aan vermaak is gedacht. Zo is er een saxofoon spelende kerstman, kunnen bezoekers een ritje maken met een paardenslee en een kijkje nemen in de tankautospuit van de brandweer.

SEN hoopt het bezoekersaantal van vorig jaar te overtreffen. In 2022 vonden zo’n 1.500 bezoekers hun weg naar de Winterfair. ‘Steeds meer standhouders melden zich aan voor het evenement, maar er is nog plek’, aldus de organisatie. ‘We hopen het park te vullen met een verscheidenheid aan kramen. We spelen in op sfeer en beleving.’ Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.stichtingsen.nl, waar tevens meer informatie te vinden is.

Deel dit bericht via...