Advertorial
ALBLASSERDAM – Het restaurant van de Hema in winkelcentrum Makado in Alblasserdam wordt momenteel volledig verbouwd en vernieuwd. Aanstaande donderdag, 12 oktober 2023, wordt het restaurant feestelijk geopend. Klanten worden getrakteerd op korting en bij een koffie naar keuze krijgt men komende donderdag en vrijdag een gratis tompouce of appelpunt. Verder zijn er in het restaurant smoothies met vers fruit te koop. In de Hema-keuken staat vers en gezond eten centraal.

25 jaar
“Ontbijt, vers belegde broodjes, soepen, speciale koffies, ambachtelijk gebak, sappen en smoothies, onze keuken heeft voor ieder wat wils,” vertelt Lex Eisma die al 25 jaar eigenaar is van Hema Alblasserdam.

Ondersteboven
In de Alblasserdamse Hema zit sinds 2009 een horecagedeelte, dat deze week wordt aangepast naar het nieuwste Hema-restaurantconcept. Wat opvalt, is het gebruik van mooie materialen met een industriële uitstraling. Ook opvallend is het gebruik van warme kleuren. Hier en daar zijn details met een knipoog aangebracht, zoals plantenpotten die ondersteboven hangen en een kast met schuine planken. Lex: “Het geheel moet aanvoelen als een huiskamer. Een plek waar iedereen zich thuis voelt.”

Schermen
Het zitgedeelte is vernieuwd en opnieuw ingedeeld. Er zijn nieuwe tafels en stoelen en ook de verlichting is vernieuwd. Verder zijn er nieuwe ovens en koel -en vriesinstallaties. De grote schermen boven de nieuwe buffetten moet de klanten overzichtelijk laten zien welk gevarieerde aanbod verkrijgbaar is.

Bedrijfskleding
Het aanbod bij het horecagedeelte is gezond en vers. De producten worden door de medewerkers vaak ter plekke bereid met verse ingrediënten. De medewerkers, die nieuwe bedrijfskleding hebben gekregen, zijn op training geweest, zodat de nieuwe horeca goed en deskundig gerund gaat worden.

Rookworst
Naast de smoothies en sappen, zijn ook de vertrouwde tompouce, de rookworst, broodjes en salades verkrijgbaar. “En wat is gebleven, zijn de vertrouwde lage prijzen die bij Hema horen,” vertelt Lex Eisma.

15 procent korting!
De Hema gaat donderdagochtend om 09.00 uur open. De feestelijke opening wordt gevierd met twee acties. Op donderdag 12 en vrijdag 13 oktober krijgt met een GRATIS tompouce of appelpunt bij de koffie. En op donderdag 12 en vrijdag 13 oktober tevens 15% extra korting op het gehele Hema-assortiment (uitgezonderd horeca).

Deel dit bericht via...