ALBLASSERDAM – Forte Muziek en Cultuur organiseert samen met Stichting Jeugdland Alblasserdam tijdens de kunst- en cultuurroute op zaterdag 7 oktober 2023 workshops voor volwassen en kinderen in het pop-up atelier van het Makado winkelcentrum. Deelname is gratis. De activiteiten worden begeleid door kunstenaar Piet Versteeg en Iris de Vries. Er zijn onder andere workshops surrealistisch schilderen en sieraden maken van steen.

Inschrijven voor enkele activiteiten is aan te raden, om je zo te verzekeren van een plekje. Er zijn ook inloopactiviteiten tussen 10.00 tot 16.00 uur, waar je aan deel kunt nemen. Kom een kijkje nemen in het pop-up atelier of schrijf je via de website van Stichting Jeugdland Alblasserdam in voor één van de activiteiten. Het pop-up atelier is naast de winkel van Shoeby.

De gemeente Alblasserdam organiseert van maandag 2 t/m zaterdag 7 oktober 2023 voor het eerst de kunst- en cultuurweek. Stichtingen, verenigingen en creatieve ondernemers kunnen zich deze week aansluiten en activiteiten organiseren. Ter afsluiting van deze week is er op zaterdag 7 oktober een kunst- en cultuurroute georganiseerd.

Foto: organisatie.

Deel dit bericht via...