Advertorial
ALBLASSERDAM – Goed nieuws voor de liefhebbers van oliebollen, krentenbollen, appelbeignets en al het andere lekkers van de Hollandsche Gebakkraam, want de dames van Oliebollenkraam Alblasserdam zijn vanaf maandag 2 oktober 2023 weer te vinden op hun vertrouwde plek bij bouwmarkt Hornbach in Alblasserdam. Warme oliebollen, appelbeignets en ander lekkers zal dan weer verkrijgbaar zijn bij de kraam. Ook is het dit jaar weer mogelijk om online te bestellen. Op de website oliebollenalblasserdam.nl is vanaf aanstaande maandag weer de “online kraam” te vinden.

Jaren een begrip
De dames zijn al jarenlang te vinden op het terrein van de Hornbach in Alblasserdam. Miranda Wanningen, één van de oliebollendames, vertelt: “We kijken er echt weer uit om weer van start te mogen gaan met bakken! Tot en met januari staan we voor Alblasserdam en omstreken klaar.”

Oudejaarsdag
Oudejaarsdag valt dit jaar op zondag. Op deze (rust)dag zal er geen verkoop plaatsvinden. “Zorg dus 30 december al voor al het lekkers. Om zeker te zijn en gemakkelijk uw bestelling af te halen, wordt het aangeraden via de onlinekraam te bestellen. De betaling zal online plaatsvinden en de bestelling zal vers klaarstaan op het gekozen tijdsblok,” zo luidt het advies.

 

Deel dit bericht via...