NIEUW-LEKKERLAND – Afgelopen zaterdag was Zwembad Schoonenburg het regenachtige toneel van de eerste editie van de Tropical Summerfair. “Hoewel het weer niet erg meewerkte, was het gezellig druk op de momenten dat paraplu’s niet nodig waren. Ook voor het afsluitende feest, waar DJ D-Ray draaide, bleven genoeg bezoekers plakken om er een leuke avond van te maken,” zo laat de organisatie donderdag 31 augustus 2023 weten.

‘Gezien de weersomstandigheden en evenementenkalender in Nederland kunnen we toch wel zeggen dat het weer een geslaagde dag is geweest’, blikt organisatie SEN terug. Naar schatting was er een kleine duizend bezoekers in het zwembad te vinden, waar genoten werd van workshops, het open zwembad, springkussens, diverse stands en een uitgebreid horecaplein.

Het volgende evenement op de agenda van de SEN is de Winterfair op 15 december. Gezien het succes van de eerste editie afgelopen december belooft ook dit jaar een mooi en winters tafereel te worden. Houd de website en Facebookpagina van de organisatie in de gaten voor updates.

Foto’s: Wim Deelen en Robert-Jan Zondag.

Deel dit bericht via...