ALBLASSERDAM – Zaterdag 2 september 2023 legt in de Haven van Alblasserdam partyboot De Ameland aan. Vader Dennis Dekker (45) en zoon Luca (7) rollen de dansvloer uit op de rivier de Noord met het Kids Party Cruise-evenement. Kinderen kunnen voor 8 euro meevaren. Hun ouder / begeleider mag gratis mee.

Dennis Dekker vertelt: “Om 15:30 uur begint het feest met inschepen, en om 16:00 uur gooien we de trossen los voor een uur vol dansplezier en deuntjes waar niemand stil op kan blijven staan. Ontworpen voor kinderen tot 10 jaar, belooft dit feest ouders en kinderen mee te slepen in een draaikolk van vrolijkheid. Met de dansexpertise van Yv-dance uit Alblasserdam, wordt het partyschip omgetoverd tot een bruisende kinderdisco. Terwijl de kleintjes hun beste moves laten zien, kunnen ouders ontspannen aan de bar of genieten van het uitzicht.”

Dennis benadrukt dat het gaat om gezinsplezier, zonder enig commercieel motief. De tickets kosten daarom 8 euro per kind. Dennis besluit: “Begeleidende ouders mogen GRATIS aan boord stappen. Dit is dé kans om dansend en lachend de rivier de Noord te veroveren. Ga naar www.ddpr.nl voor meer informatie en tickets.”

Deel dit bericht via...