ALBLASSERDAM – Dinsdagavond 12 september 2023 wordt in Alblasserdam weer de Dok11 Clubkasrun gehouden. Dit is een evenement waarbij leden van sportclubs in Alblasserdam zoveel mogelijk rondjes kunnen rennen door het dorp. Per gelopen ronde ontvangen zij dit jaar 1,75 euro van Dok11. Dit bedrag was jarenlang 1,50 euro. De opbrengst gaat naar de kas van de Alblasserdamse clubs die meedoen en is vrij te besteden.

“Of er ook dit jaar naast het ronde bedrag een bonus worden toegekend staat nog niet helemaal vast,” laten Charlotte Mallee-Dekker en Thijs Donkervoort, initiatiefnemers van de Dok11 Clubkasrun weten. “De besprekingen met het ondernemersfonds, die deze bonus al vele malen beschikbaar stelde, zijn nog in volle gang. Tijdens de start op 12 september zal hier door de organisatie verdere mededelingen over worden gedaan.”

Tijdens de Clubkasrun wordt een deel van de Dam afgesloten. DJDaddy draait muziek. En bij de finish is er voor een deelnemers een ‘frisse verrassing’. Verder is er een watertappunt waar mensen een bidon kunnen vullen. “De test van afgelopen jaar waarbij door een sponsor van de atletiek beschikbaar gestelde bidons werden uitgedeeld is zo goed ontvangen dat dit jaar speciale DOK 11 Clubkasrunbidons zullen worden uitgedeeld. Het betreft hier een “Limited edition” dus zolang de voorraad strekt,” zo laat de organisatie weten.

Deel dit bericht via...