Advertorial
ALBLASSERDAM – Nog minder dan 30 dagen te gaan en dan is het weer zover! Op de vertrouwde Zuiderstek kan er op 15 & 16 september worden genoten van een uitgebreid muzikaal programma ondersteund met leuk vermaak en lekker eten van diverse foodtrucks! Na het succes van vorig jaar kon een 3e editie van het Lammetjeswiel festival niet uitblijven.

 

Met een drukbezochte vrijdagavond en een uitverkochte zaterdag, hebben vorig jaar ruim 5000 bezoekers het festival bezocht. Ook dit jaar beloofd het weer een waar muzikaal spektakel te worden met een breed en gevarieerd programma.

Net als de eerdere edities is het op de vrijdagavond (15 september) genieten geblazen van de beste live pop en rock tribute bands, dit jaar van Coldplay, Muse, AC/DC en Abba. Q-music vult de pauzes in en er is naast een ‘oorverdovende’ silent disco ook nog een ‘back2vinyl’ area.

Op zaterdag 16 september zijn er maar liefst 4 stages op het festivalterrein te vinden met optredens van o.a. FeestDJRuud, Mr. Belt & Wezol, Dannic, Dr. Phunk, Ziggy, Harry Snijders, Luca van Oss en Digital Punk. Naast de main stage is er een freestyle area, een techno area en een nieuwe area: Hidden Gems waar met vinyl gedraaid wordt.

Naast al dit moois kun je op het terrein heerlijk eten en gezellig vermaak vinden!

  • Vrijdag 15 september | 19:30 – 01:00 uur | Deuren open 18:30 – 23:00 uur
  • Zaterdag 16 september | 16:00 – 01:00 uur | Deuren open 16:00 – 22:00 uur

Kijk voor tickets en informatie op: www.lammetjeswielfestival.nl

Deel dit bericht via...