Advertorial
REGIO – Floortec Schilten is al jarenlang de specialist op het gebied van vloeraanleg, -onderhoud en traprenovaties. Het bedrijf uit Dordrecht richt zich voornamelijk op de Drechtsteden en Alblasserwaard. De firma heeft tijdelijk drie zeer scherpe aanbiedingen, waaronder 10% korting op het laten aanleggen van een laminaatvloer en 15% korting op een gehele traprenovatie*.

Kies voor een laminaatvloer: gemakkelijk te onderhouden en jarenlang plezier
De nieuwste laminaat vloeren hebben de look and feel van echt houten of stenen vloer. Moderne designs, vele motieven en door het ruime aanbod aan kleuren en stijlen past een laminaatvloer in iedere ruimte. Een nieuwe laminaatvloer is de combinatie van de ultieme vloeroplossing en kwaliteit. Daarnaast is laminaat een betaalbaar en toegankelijke optie. Floortec is officieel dealer van de merken Quick Step en Douwes Dekker en hebben hun eigen huismerk Lamifloors. Afwerking kan uiteraard niet worden overgeslagen: voor iedere laminaatvloer biedt Floortec bijpassende randafwerkingen.

Het is belangrijk goed onderzoek te doen omdat een nieuwe laminaatvloer weer jaren meegaat. Floortec gelooft in de oud-vertrouwde koopbeleving en heeft een showroom aan de Bamendaweg 46 in Dordrecht. U bent van harte welkom om het assortiment met eigen ogen te bekijken en onder het genot van een kopje koffie voorzien onze specialisten u graag van een vrijblijvend advies.

Tijdelijk een nieuwe laminaatvloer in september 2023 met 10% korting!*

Een frisse wind door je huis: een gehele traprenovatie
Enorm populair en de vraag groeit nog steeds: het bekleden van de trap. Tijd voor een compleet nieuwe look? Door de ruime keuze aan mogelijkheden heeft uw trap binnen een dag een compleet nieuw gezicht. Kies voor een stoere betonlook of een mooie warme houten trap. Renoveren is vele malen goedkoper dan het laten plaatsen van een nieuwe trap. Uw trap gaat weer jaren mee en is zeer slijtvast. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van een gehele traprenovatie. Onze specialist adviseert u graag vrijblijvend in uw situatie.

Tijdelijk op een gehele traprenovatie in september 2023: 15% korting!*

 

 

 

 

 

 

 

Geen nieuwe vloer maar wel een compleet nieuwe look? Uw parket laten schuren!

Het is mogelijk! Laat uw parket schuren en vervolgens afwerken door de specialisten van Floortec. Naast het schuren en afwerken van uw vloer is Floortec ook specialist in het aanhelen van uw houten vloer, bijvoorbeeld na het verwijderen van een schouw of het plaatsen van een nieuwe keuken. Ook voor onderhoudsbeurten en onderhoudsproducten bent u hier aan het juiste adres.

Door de jarenlange ervaring en het gebruik van de beste producten en apparaten is Floortec een goede keuze wanneer u kiest voor het aanpakken van de parketvloer.

Het is enorm belangrijk dat het schuren van uw parket op de juiste manier gebeurt. Iedere houten vloer is uniek. Geef uw vloer dus uit handen aan vakmensen zoals bij Floortec. U kunt dan weer jarenlang lang genieten van een mooie houten vloer.

 

 

Laat u vrijblijvend inspireren en adviseren in de showroom
Benieuwd naar uw mogelijkheden? U bent van harte welkom in onze showroom. Onze specialisten adviseren en inspireren u graag over de mogelijkheden in uw huis.

Alle laminaat, PVC en houten vloeren, trappen en zelfs de complete collectie raambekleding van het merk Toppoint waar Floortec ook dealer van is, zijn uitgebreid te bewonderen en te beleven in onze showroom waar u maandag t/m vrijdag van 10.00-17.00 uur, en op zaterdag 10.00 t/m 16.00 uur welkom bent. De koffie staat voor u klaar.

Onze specialisten zijn ook telefonische bereikbaar voor meer informatie op het nummer 078-6227214. Uiteraard kunt u ook mailen of contact opnemen via de website:

https://vloerspecialist.nl/contact/

*Actievoorwaarden van toepassing. Zie onderschrift van actieflyer

Deel dit bericht via...