Advertorial
ALBLASSERDAM – Alblasserdam is een nieuwe pedicure -en cuppingsalon rijker. Linda (39) is in sportschool Global Fitness aan de Voltastraat in Alblasserdam begonnen met haar eigen onderneming. Linda heeft meer dan twintig jaar ervaring in de beautybranche en is dus pedicure en geeft cuppingbehandelingen.

“Last van uw voeten (eelt ,likdoorn, ingegroeide teennagel)of wilt u een fijne ontspannende behandeling met of zonder gellak? We hebben behandelingen van 45 of 60 minuten zowel voor man of vrouw,” vertelt Linda.

Cupping
De onderneemster doet ook zogenoemde cupping-behandelingen. Linda legt uit: “Door Cupping krijg je een betere doorbloeding en lymfecirculatie (wat van belang is voor je afweersysteem). Ook worden stijve spierknopen losgemaakt en afvalstoffen komen vrij die direct afgevoerd  worden. Last van putjes en verklevingen op je benen, armen, buik of billen? Door middel van cuppingmassage in combinatie met sporten kan dit verholpen/verminderd worden. Er zijn behandelingen van 30 of 60 minuten. Voor het beste resultaat is het mogelijk om na een Cupping behandeling gratis gebruik te maken van de cardio apparaten in onze sportschool.”

Behandelingen
Behandelingen zijn op afspraak. Verder is behandeling aan huis optioneel.

Contact en adres
Wie meer informatie wil of een afspraak wil maken, kan contact opnemen met Linda van Pedicure & Cupping Global. Dit kan via het telefoonnummer 0624898513. Het bedrijf is gevestigd aan de Voltastraat 3 in Alblasserdam.

Instagram en website
Pedicure & Cupping Global is op Instagram te vinden via deze link. Meer informatie op globalfitness.nl/pedicure-cupping.

Deel dit bericht via...