NIEUW-LEKKERLAND – Op zaterdag 26 augustus 2023 vindt in Nieuw-Lekkerland Tropical Summerfair plaats. Tijdens de eerste editie vormt Zwembad Schoonenburg in Nieuw-Lekkerland het toneel voor een zomers festival. Hier kunnen bezoekers genieten van eten en drinken, stands, workshops én het zwembad zelf. De Stichting Evenementen Nieuw-Lekkerland (SEN) organiseerde afgelopen december al een succesvolle Winterfair.

Tijdens de Tropical Summerfair is er voor ieder wat wils. Vanaf 12.00 uur is het zwembad open en kan genoten worden van een stormbaan. Om 15.00 uur wordt de Tropical Summerfair officieel geopend door voormalig badjuffrouwen Janny en Riet. Vanaf dat moment zijn ook het horecaplein en de diverse stands te bezoeken, en worden workshops georganiseerd. Om 22.00 uur is er een afsluitend feest met DJ Ray. Om 00.00 uur worden de hekken van Zwembad Schoonenburg weer gesloten.

De Winterfair was het eerste evenement van de SEN, en bleek een ongekend succes. Met de Tropical Summerfair zet de organisatie nogmaals haar beste beentje voor, met als doel een plek te creëren waar de inwoners van Nieuw-Lekkerland en omgeving elkaar met plezier ontmoeten. Tijdens de Tropical Summerfair is het zwembad de hele dag gratis toegankelijk. Bezoekers wordt gevraagd om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Meer informatie is te vinden op Stichtingsen.nl of de Facebookpagina.

Deel dit bericht via...