Commerciële bijdrage
Wil jij een gedurfde en unieke uitstraling voor je huis in Alblasserdam creëren? Doe dan eens iets anders en kies voor graffiti! Graffiti zijn niet alleen de muurschilderingen die je langs de snelweg ziet. Je kunt het ook perfect voor thuis gebruiken om je muren tot leven te brengen met deze kleurrijke en expressieve kunstvorm. Het enige wat je nodig hebt, zijn wat spuitbussen van de verfwinkel. Het is echt een manier om je woning een persoonlijke uitstraling te geven. Lees verder voor inspiratie!

Een eye-catcher aan de muur
Graffiti muurschilderingen zijn echt opvallend en kunnen je huis er geweldig uit laten zien. Of je nu van realistische dingen houdt of van kunst die er anders uitziet, er zijn veel keuzes. Denk aan een prachtig strandgezicht in je woonkamer of je naam in gave graffiti letters in de kinderkamer. Graffiti kunst laat zien wie je bent en hoe je van dingen houdt, en dat maakt het heel bijzonder.

Een naam in graffiti letters voor de kinderkamer
Als je een coole en speciale uitstraling wil voor de kinderkamer of tienerkamer, denk dan aan een naam in graffiti letters. Dit maakt de kamer persoonlijk en is als een handtekening van de bewoner. De felle kleuren en stoere stijl van graffiti zorgen ervoor dat de kamer er levendig en opvallend uitziet.

Graffiti schilderijen
Graffiti kunst kan niet alleen op muren, maar ook op canvas gemaakt worden. Een graffiti schilderij op canvas kun je makkelijk verplaatsen en in verschillende kamers hangen. Zo verander je de uitstraling van je huis gemakkelijk. Een abstracte graffiti kunst op canvas kan een echte blikvanger worden in je huis en kan echt een gespreksonderwerp worden. Misschien inspireer je andere bewoners in de buurt van Alblasserdam er ook wel mee.

Materialen en ondergronden
Graffiti kunst kan op allerlei soorten muren worden gemaakt, zoals gladde muren, muren met behang, reliëf of een korrelige structuur. Het is belangrijk dat de muur een goede basis heeft, zoals latex of muurverf, voor het beste resultaat. Tijdens het maken van deze kunst moet je alles goed bedekken zodat er geen verfspetters op plekken komen waar het niet hoort. Zo blijft alles mooi en netjes.

Inspiratiebronnen voor graffiti kunst
Als je nog niet weet wat voor graffiti kunstwerk je wilt maken, zijn er veel plekken waar je inspiratie kunt vinden. Bijvoorbeeld op websites zoals Pinterest, daar zijn veel verschillende stijlen en ideeën te vinden voor graffiti kunst op muren of canvas doeken. Ook kun je kijken naar portfolio’s van professionele graffiti kunstenaars, daar laten ze zien wat ze eerder hebben gemaakt. Zo kun je ideeën opdoen en bedenken wat je zelf wilt maken.

Deel dit bericht via...