NIEUW-LEKKERLAND – Ook dit jaar wordt er in Nieuw-Lekkerland Vakantie Bijbel Week gehouden voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar. Deze week wordt gehouden in de laatste schoolweek, van 14 – 18 augustus.

 

 

 

De organisatie laat weten:

VBW wijk Dorp
“De laatste week van de zomervakantie willen we tijdens de Vakantie Bijbel Week stilstaan bij het thema ‘Op ontdekking’. Alle kinderen van 4 tot 12 jaar uit Wijk Dorp zijn van harte welkom. Op maandag, dinsdag en donderdag is het programma van 9.45 tot 12.00 uur. Let wel op, net als vorig jaar zien we elkaar rond de Dorpskerk, Lekdijk 118. Hier staan grote tenten klaar waarin alle activiteiten plaatsvinden. Het zingen van liederen, luisteren naar Bijbelverhalen, gezellig wat eten en drinken met elkaar en natuurlijk een leuke verwerking. Je gaat nooit met lege handen naar huis! Op woensdagochtend is er samen met wijk Middelweg een spelmorgen bij de sportvelden. Op vrijdag is er vanaf 9.45 uur, voor alle leeftijden een leuke vossenjacht georganiseerd. Heb je er al zin in? Vrijdagavond is er van 19.00 – 20.00 uur de afsluitingsavond  in de tenten. We zingen, lezen uit de Bijbel en kijken terug op de afgelopen week. Op zondagmorgen 10.00 uur is er een kerkdienst waarin we de Vakantie Bijbel Week met elkaar afsluiten. Neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee, want iedereen is welkom op de Vakantie Bijbel Week! Wij zien er al naar uit, jij ook?”

 VBW wijk Middelweg
“In wijk Middelweg wordt er in en rondom de Rehobothkerk en school de Wegwijzer VBW gehouden met het thema ‘Tel maar mee’. We starten de week op maandag 14 augustus met een leuke speurtocht. Tussen 10-12uur kun je de speurkaart ophalen bij de Rehobothkerk. Doe je best, want je kunt er een prijs mee winnen!”

“Dinsdag, donderdag en vrijdag wordt er VBW gehouden van 9.15 – 11.45uur in school ‘De Wegwijzer’ (4-6 jaar) en in de Rehobothkerk (7-12jaar). We starten elke ochtend met zingen, kijken naar de sketch en luisteren naar een Bijbelverhaal, daarna gaan we in de tenten knabbelen & babbelen, knutselen of spelletjes doen. Ook voor de tieners hebben we een leuk en uitdagend programma met onder andere ‘Wie is de mol’ een escaperoom en survival. Zorg dat je erbij bent!”

“Woensdagochtend zijn er voor alle kinderen spelletjes op het sportveld. Vrijdag wordt er als afsluiting van de VBW een poppenvoorstelling gegeven, alle ouders en belangstellenden zijn om 11.30 uur welkom in de Rehobothkerk.  Op zondag ochtend 20 augustus wordt er om 10uur een themadienst gehouden in de Rehobothkerk.”

“Er zijn deze week ook activiteiten voor andere doelgroepen:
Zaterdag 12 augustus is er om 14 uur een VBW middag voor andersbegaafden in de Wegwijzer.

Maandag 14 augustus is er een wandeling voor vrouwen. De wandeling start om 19.30 uur bij de Rehobothkerk.

Woensdagavond 16 augustus is er een volleybaltoernooi voor de jeugd van 12+ en volwassenen in Kinderdijk.

Donderdagavond 17 augustus is er een wandeling met hapje en drankje bij het vuur voor mannen. De wandeling start om 19uur bij de Rehoboth. We hopen jullie in deze feestelijke week te ontmoeten. Kijk voor alle informatie op: www.vbw-nieuwlekkerland.nl.”

 

Deel dit bericht via...