ALBLASSERDAM –  Van maandag 10 juli tot en met donderdag 13 juli 2023 wordt in Alblasserdam de jaarlijkse Vakantiebijbelweek (VBW) gehouden. De organisatie meldt: “Deze gratis feestweek staat bekend om zijn leuke maar ook betekenisvolle activiteiten. De VBW biedt een uitstekende gelegenheid aan kinderen en tieners om de Bijbel en de christelijke normen en waarden op een interactieve en boeiende manier te ontdekken of beter te leren kennen. Het thema van de VBW is dit jaar: Tel maar mee!”

Programma in de ochtend
“We starten iedere ochtend om 09.30 met een sketch en een interactieve vertelling. Daarnaast zijn er allerlei verschillende knutselactiviteiten en spellen voor jong en oud. De ochtenden zijn om 11.30 afgelopen.”

TienerVBW
Speciaal voor de tieners worden er twee avonden georganiseerd, dinsdag en woensdagavond van 19.00 tot 21.00. Deze vinden plaats op het kerkplein van de Grote Kerk in Alblasserdam. Tijdens deze avonden worden er in kleine groepjes Bijbelstudie gedaan, wordt er gezongen bij het kampvuur en worden broodjes Hamburger en knakworst gegeten. Dinsdagavond is er een zeskamp op het kerkplein en woensdagavond wordt er een groot spel in het dorp gespeeld.

Slotavond
Donderdagavond wordt er traditioneel afgesloten met een feestelijke slotavond in Landvast. Hier is ook dit jaar weer een poppentheater voor ingehuurd. De avond duurt van 19.00 tot uiterlijk 20.30 en is voor alle geïnteresseerden gratis toegankelijk.

Welkomstdienst
Zondagochtend 16 juli om 09.30 is er een speciale welkomstdienst in de Grote Kerk ter afsluiting van de week. Hier wordt een laagdrempelige kerkdienst gehouden waarin ook het themalied door alle kinderen wordt gezongen. Na de dienst is er koffie, thee en limonade met wat lekkers op het kerkplein.

Iedereen tussen 4-12 jaar van harte welkom, of je kerkelijk bent of niet. Ook als ouders bent u van harte welkom om een handje te helpen of gewoon even een kijkje te komen nemen.

Bezoek voor meer informatie en contact de website: www.vbwalbasserdam.nl of Facebookpagina: https://www.facebook.com/vbwalblasserdam/

Aanmelden is niet verplicht, maar het zorgt er wel voor dat kinderen sneller kunnen doorlopen. Aanmelden kan via deze link.

Deel dit bericht via...