Advertorial
ALBLASSERDAM – In winkelcentrum Makado in Alblasserdam zijn afgelopen week prijzen uitgereikt aan de drie winnaars van de Vaderdagstempelspaaractie. De winnaars ontvingen namens alle winkeliers van het Makado een luxe barbecuepakket voor 10 personen van Meesterslager Arie Bakker. Daarnaast krijgen de winnaars een professionele barbecue te leen. Honderden mensen deden mee aan de spaaractie die werd gehouden in verband met het vijftigjarig bestaan van het winkelcentrum in Alblasserdam.

Moeders
“Afgelopen zondag was het dan wel Vaderdag, maar vorige week hebben wij ook de moeders laten stralen. Namens alle winkeliers,” zo laten de ondernemers van het Makado weten.

Metamorfose
Met de Moederdagspaarstempelactie kon men namelijk een metamorfose winnen. Voor jezelf of om weg te geven aan je (schoon)moeder. Ook aan deze actie deed het winkelend publiek massaal mee. De winnaars werden ontvangen in de kledingwinkel, waar ze samen een set kleding hebben uitgekozen. Vervolgens namen de moeders plaats in de kappersstoel om in overleg te kleuren en te knippen. Bij de DA MOOI Van Zessen kreeg iedereen mooie make-up en een als verrassing een prachtige set met armbanden.

Ondernemers
Een hele vrijdag in de watten gelegd en vastgelegd door Fleur Stolk fotografie. De metamorfose is tot stand gekomen met: Ami Kappers, Hairview, Brainwash, Terstal, The Stone, Shoeby, Delifrance, DA MOOI Van Zessen.

Acties
De stempelspaaractie was onderdeel van het jubileum van het Makado. Het Makado winkelcentrum in Alblasserdam viert dit jaar haar 50-jarig bestaan. Dit gouden jubileum wordt gevierd met meerder acties. Zo werden onlangs al vele prijzen uitgereikt met een eerdere stempelkaartactie, met als hoofdprijs: een midweek weg. Verder wordt er teruggeblikt op de afgelopen vijftig jaar. Dit wordt onder meer gedaan met de winkeliers van het eerste uur. In opdracht van de winkeliersvereniging interviewt Alblasserdamsnieuws.nl de winkeliers en tekent hun verhalen op.

Boekenmarkt en bingo
Op zaterdag 8 juli is er weer een ‘ouderwetse’ boekenmarkt. Wie tijdens de boekenmarkt een kraam wil huren, kan hiervoor mailen naar [email protected].

Deel dit bericht via...