OUD-ALBLAS – Zaterdag 17 juni 2023 wordt voor de 51e keer een rommelmarkt gehouden in het centrum van Oud-Alblas. De markt trekt bezoekers uit de hele Alblasserwaard. Dit jaar zijn er weer meer dan vijftig kramen. De rommelmarkt start om 8.00 uur en duurt tot 14.00 uur en is te vinden ter hoogte van Dorpsstraat 50-53. “Het is een dag waarop we samenkomen om te genieten van een gezellige sfeer, unieke vondsten te ontdekken en ons in te zetten voor het goede doel. We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze bijzondere dag,” zo laat de organisatie weten in een persbericht.

Verder meldt de organisatie: “Met meer dan 50 kramen vol uiteenlopende spullen, zoals antiek, elektra, boeken en spellen, is er voor ieder wat wils. Terwijl u op zoek gaat naar verborgen schatten, draagt u ook bij aan drie goede doelen die verderop in het boekje worden uitgelicht: de kerkelijke gemeente van Oud-Alblas, Christian Refugee Relief (CRR) en Voedsel- & Kledingbank Sliedrecht.”

Christian Refugee Relief is een organisatie die zich inzet voor de hulp en ondersteuning van vluchtelingen in nood. Door middel van praktische hulp en het verlenen van bijstand aan vluchtelingen wereldwijd, werkt CRR aan een betere toekomst voor hen die gedwongen zijn hun thuisland te ontvluchten. Stichting Voedsel- en Kledingbank Sliedrecht deelt wekelijks voedselpakketten uit aan huishoudens met een laag besteedbaar inkomen. Dit doen zij om mensen in nood weer perspectief te geven.

De organisatie sluit af met: “Dit evenement zou niet mogelijk zijn zonder de inzet en het harde werk van onze tientallen vrijwilligers. We willen hen dan ook van harte bedanken voor hun onvermoeibare inspanningen en toewijding. Komt u mooie spullen bij hen kopen voor het goede doel? Welkom!”

Deel dit bericht via...