ALBLASSERDAM – Zaterdag 17 juni 2023 wordt bij de Grote Kerk aan het Cortgene in Alblasserdam van 9.00 uur tot 15.30 uur weer een markt op het kerkplein en een kelderverkoop gehouden. Op het kerkplein zijn spulletjes uit grootmoederstijd, brocante, antiek en retro te vinden en vindt de uitverkoop van zomerkleding plaats. Verder is de kraam met sieraden en fuchsiastekken van Nellie aanwezig en kunnen er mooie prijzen gewonnen met enveloptrekken. In De Damsteen naast de kerk is er gelegenheid voor koffie / thee met lekkers en lunch. Op het plein achter de kerk is een rommelmarkt.

Ook vanuit de kelder van de kerk worden weer veel tweedehands spullen verkocht. Denk aan lampen, snuisterijen, meubels, gordijnen, decoratie, puzzels, poppen, speelgoed, zomerkleding, huishoudelijke artikelen en verzamelaarsitems.

Speciaal voor de boekenliefhebbers: grote uitverkoop van boeken, waaronder veel christelijke lectuur, kookboeken, romans en kinderboeken. Daarnaast een verkoopexpositie van wanddecoraties in alle denkbare uitvoeringen.

Het leien dak van de Grote Kerk, Rijksmonument, heeft op termijn groot onderhoud nodig. De opbrengst van de markt wordt volledig hiervoor bestemd. Meer informatie is te vinden op www.kelderverkoop-alblasserdam.com.

Deel dit bericht via...