Advertorial
ALBLASSERDAM – Bij Antilope Outdoor op het Cortgene in Alblasserdam wordt zaterdag 3 juni 2023 de Beter naar Buiten Fair gehouden. “Dit jaar groter en informatiever dan ooit vanwege ons 10-jarig jubileum. Het wordt een evenement om je vingers bij af te likken,” belooft de organisatie.

Veel te beleven
Rondom onze winkel, zullen de beste outdoormerken met hun experts voor u klaarstaan. Ze geven graag tips & adviezen en diverse demonstraties. In de winkel staan onze eigen experts voor u klaar. Alle antilopen in het bos en de tuin achter de winkel gevonden, dan spaart u een sticker t.w.v. 10% korting voor op uw jubileumspaarkaart. Dat is dus 10% korting op een aankoop in 2024. Wie wil dat nu niet?

Natuurlijk is er ook gelegenheid om te genieten van een hapje en een drankje. Eva is er met haar team om uw ‘indoor’ ook blij te maken. Lekkere broodjes van de barbecue, koffie en fris is er zodat u de hele dag kunt blijven. Schepijs van IJsboerderij ‘t Koeiestalletje, thee met een schepje honing van aanwezige imker Hartkoorn en zelfgemaakte tokkelroom van boerderij van Beijnum maken de smaaksensatie compleet.

Ook de jeugd wordt niet vergeten. Scouting Alblasserdam is er om alle jeugdige buitenmensen de beste outdoortips bij te brengen. Ga de uitdaging aan en sjees met de tokkelbaan door Bos Rijkee of doe mee met een potje Kubb.

Gratis onderhoud van uw schoenen, kleding en zakmes
Neem uw wandelschoenen mee voor een gratis schoenen-APK van Repair Service Boer. Ondanks de vele kilometers die u gemaakt heeft, is er vaak nog genoeg aan uw schoenen op te lappen. Is een reparatie niet nodig, dan is OrganoTex voor u aanwezig om uw schoenen een onderhoudsbeurt te geven.

Ook uw FjällRäven-kleding krijgt tijdens de fair aandacht. Bij het FjällRäven-waxstation geven wij uw FjällRäven-kleding een nieuwe waterafstotende laag. Breng daarna nog een bezoek aan Victorinox waar u uw Zwitserse zakmes kunt laten slijpen en u bent weer helemaal klaar voor uw volgende outdoor-avontuur.

Tips & tricks over wandelen en meer…
Meindl en Merrell zijn er om u alles te vertellen over wandelschoenen. Hoe zijn ze opgebouwd en waar worden ze geproduceerd? Bij Merrell krijgt u de kans om met nieuwe schoenen door het bos te rennen. Als u de juiste schoenen gevonden heeft, dan kunt u terecht bij wandelcoach Joyce, Te Voet en Wandelmagazine. Stichting Tekenbetenziekten en Care Plus zijn er om alles te vertellen over het voorkomen van een insectenbeet.

Heeft u last van branderige benen na het wandelen, dikke enkels of rode vlekken? Meld u dan hier aan voor een gratis analyse van uw aderen en daaropvolgend advies door een medisch specialist van Bauerfeind. Bauerfeind is bekend van de compressiesokken, maar ze doen nog veel meer. Ze maken ook erg goede braces, bandages en orthopedische steunzolen. Zitten de klachten meer in uw voeten, dan is podotherapeut Harmsen aanwezig voor het juiste advies. Schiet hem gerust aan (niet letterlijk natuurlijk…)

Deuter is er met een hele range aan rugzakken en vertelt u graag over hun uitvindingen, zoals het, door hun zelf ontwikkelde, zwevend rugpand. Jan-Willem van Deuter vertelt daar met trots over. Over tassen gesproken: de Ortlieb-fietstassen, wie kent ze niet. Ortlieb staat met een uitgedoste fiets klaar om u alles te kunnen vertellen over ‘de tassen met die driehoekjes’.

Kortom, genoeg redenen om 3 juni langs te komen. Welkom op Cortgene 7-9, Alblasserdam!

Deel dit bericht via...