Advertorial
ALBLASSERDAM – Aan de Huygensweg 4 in Alblasserdam zit sinds ruim een jaar Schadeherstel Van der Meer. Eigenaar Ben van der Meer werkte jarenlang vanuit zijn vroegere woonplaats Bruinisse, maar zag nu kans om met zijn bedrijf in Alblasserdam van start te gaan. Met uiterste precisie weet de ondernemer beschadigde auto’s weer als nieuw te maken. Dit doet hij vanuit een moderne all-in-spuitcabine. Het professionele spuitwerk wordt tegenwoordig echter niet meer alleen gedaan bij auto’s. Mensen kunnen ook hun keuken, boot of meubels professioneel laten spuiten in elke gewenste kleur lak. Daarnaast gaat Ben steeds vaker op pad om op locatie met een airless verfspuitsysteem huizen en loodsen te voorzien van een nieuwe laklaag.

Als kleinzoon van dominee A. van der Meer kende Ben het dorp Alblasserdam al langer. Sinds enkele jaren woont hij in het Damdorp en sinds vorig jaar heeft hij hier zijn eigen onderneming. Vanuit het hele land komen er klanten. De hoop is dat, zodra Schadehersteller Van der Meer bekend is in Alblasserdam en omgeving, er ook nog meer lokale klanten geholpen kunnen gaan worden.

Ervaring
Ben van der Meer heeft meer dan 25 jaar ervaring in het herstellen van auto’s. Hij begon op zijn zestiende bij een werkgever en kwam twee jaar later bij het schadebedrijf van zijn vader werken. Er werd een goedlopende onderneming opgebouwd en voortgezet. Zeven jaar geleden kwam Ben met zijn gezin in Alblasserdam wonen.

Auto’s, boten, keukens, meubels
De Alblasserdammer vertelt: “Ons bedrijf is gespecialiseerd in het herstellen van alle soorten schade voor alle verzekeraars. Bovendien bieden wij een eigen-risico-retour. Met 25 jaar ervaring in alle merken kunnen mensen bij ons terecht voor alle soorten schade. Of het nu gaat om een klein deukje of het volledig herstellen van een auto. Daarnaast verzorgen wij ruitschade en lakspuitwerk voor bedrijven en particulieren, zoals landbouwwerktuigen, boten, meubels en keukens. Wij beschikken over een complete spuitcabine met afzuiging en verlichting.”

Perfectie
Bij Schadehersteller Van der Meer wordt altijd meegedacht vanuit de klant. Zo zijn mogelijkheden om de kosten verder te drukken. Ben vertelt: “Ik ga altijd voor perfectie, maar denk ook mee met de klant. Soms kunnen we bijvoorbeeld, als de klant dit wenst, met gebruikte onderdelen werken. Vooraf neem ik altijd met de klant door wat iets gaat kosten. De calculatie is vrijblijvend.”

Kosten berekenen
Om de kosten goed te berekenen, maakt Schadehersteller Van der Meer gebruik van een professioneel rekenprogramma. Daarin wordt tot op de komma nauwkeurig in beeld gebracht hoeveel welk deel van het werk gaat kosten. Van der Meer werk tevens voor verzekeringsmaatschappijen. “Als u schade heeft, kunt u ons direct bereiken via 06-10490507. Wij regelen alles met uw verzekeringsmaatschappij en maken goedgekeurde calculaties. Op deze manier bent u verzekerd van een zorgvuldige afhandeling. De klant vult het schadeformulier in en ik regel de rest,” belooft Ben.

Huil maar niet MEER
Tijdens de reparatie wordt er gewerkt in een moderne all-in-spuitcabine. Door gebruik te maken van professioneel materiaal, kan er behalve goed, ook snel worden gewerkt. Er wordt onder andere gebruikgemaakt van UV-drogende lak en luchtdrogende blanke lak. Verder kan met een spectrummeter de exacte kleur worden ‘gemeten’. “We werken modern en snel. Dus waarom zou je nog huilen als je auto in een deuk ligt? Huil maar niet MEER,” lacht Ben die wel van een taalgrapje houdt.

Contact
Wie een eerlijke, betrouwbare en professionele schadehersteller zoekt, kan contact opnemen met Schadehersteller Van der Meer via het mailadres [email protected] en via het telefoonnummer 06-10490507. Op de website schadeherstelvandermeer.nl is meer informatie over het bedrijf te vinden.

Deel dit bericht via...