Advertorial
ALBLASSERDAM – Wil je een boeket van jouw favoriete bloemen dat het hele jaar mooi blijft? Of iemand die je lief is duurzame bloemen cadeau geven? Kom dan op 11 mei 2023 van 10.00 tot 12.00 uur naar de creatieve ochtend voor volwassenen in Bibliotheek Alblasserdam. Je leert hoe je van verschillende kleuren en texturen papier en karton de mooiste bloemen maakt. En als klapper op de vuurpijl maak je daar ook nog eens een fleurige wanddecoratie van. Tip: uniek cadeau voor Moederdag!

Fleur je interieur op met duurzame bloemen
Tijdens deze workshop in de bieb leer je hoe je zelf vrolijke bloemen kunt knutselen en hier een mooie wanddecoratie van maakt. Wat dacht je rozen, tulpen, zonnebloemen of madeliefjes? Creëer ze in verschillende kleuren, texturen en formaten. Iedereen kan ze maken: ontwerpen, knippen, vouwen, plakken en klaar! Na deze creatieve ochtend kun jij voortaan genieten van zelfgemaakte boeketten en/of bloemige wanddecoraties in huis. De bibliotheek zorgt voor al het materiaal én voor een kopje koffie of thee.

Praktische informatie
Wat:                           creatieve workshop: papieren bloemendecoratie maken
Wanneer:                     donderdag 11 mei van 10.00 tot 12.00 uur
Waar:                          Bibliotheek Alblasserdam (Cortgene 2)
Voor wie:                     volwassenen
Meer info/aanmelden:   www.debibliotheekaanzet.nl/bloemendecoratie of 088
242 5070

Bibliotheek Alblasserdam is van maandag t/m zaterdag geopend en er is het hele jaar genoeg te beleven voor jong en oud. Bekijk alle activiteiten en de openingstijden op www.bibliotheekaanzet.nl/alblasserdam
Hobbyprogramma’s zijn hipper dan ooit: van legocreaties tot pottenbakken en van knikkeren tot kleuren. Waar tegenwoordig de digitale mogelijkheden je om de oren vliegen, lijkt de interesse voor offline bezigheid juist toe te nemen. Behalve dat iets creëren of maken stressverlagend is, train je ook je hersenen. Door creatief bezig te zijn, worden delen van het brein geactiveerd die een positief effect hebben op het welzijn van je geest en lichaam. Maak dus tijd voor creativiteit!

Centrale ontmoetingsplek in de wijk
De Rederij in Alblasserdam is de nieuwe plek voor de bibliotheek, de politie, het gemeentekantoor en het Smile werkcafé. Het is een verzamelplek waar kennis, cultuur, informatie, ontspanning, dienstverlening en verbinding samenkomen. Iedereen is hier van harte welkom!

Bibliotheek Alblasserdam bevindt zich op de eerste en tweede etage. Je vindt er voldoende boeken, tijdschriften en kranten, maar ook veel activiteiten voor jong en oud: voorleesuurtjes, creatieve workshops, (taal)cursussen, spreekuren, etc. Je ziet ook steeds meer jongeren die aanschuiven om rustig te kunnen studeren. De bibliotheek is van maandag tot en met zaterdag geopend.

Over Bibliotheek AanZet
Bibliotheek AanZet is een plek waar iedereen welkom is. Waar je jezelf kunt zijn. Samen met anderen. Of je nu wilt lezen, leren of ontmoeten of op zoek bent naar inspiratie of antwoorden; het mag allemaal.

De bieb is een (online) plek waar mensen zich kunnen ontwikkelen. Zodat iedereen kan #meedoen in onze snel veranderende samenleving. Ook jij. Je kunt daarom bij Bibliotheek AanZet ook terecht om Nederlands te oefenen of om te leren hoe je een DigiD aanvraagt. Want als iedereen mee kan doen, worden onze steden, dorpen en wijken daar beter van. Daar wordt iedereen beter van – de bibliotheek voor iedereen, ontwikkeling voor iedereen. Ontdek meer op www.debibliotheekaanzet.nl.

Deel dit bericht via...