ALBLASSERDAM – Deze meivakantie wordt door het ABC-team en Jeugd-Punt (Jongerenwerk) op dinsdag 2 mei weer een Sportinstuif georganiseerd in sporthal Molenzicht in Alblasserdam. Ook deze keer zijn er twee tijdslots. “Hiermee stellen we de allerjongste kinderen ook in de gelegenheid om te komen springen. Aansluitend aan dit uurtje springen is er, om even bij te komen, nog de gelegenheid om deel te nemen aan voorleesmoment met daaraan gekoppeld een bloten voeten pad wandeling. Deze voorleesactiviteit met wandeling duurt tot 11.00 uur,” zo meldt de organisatie.

Voor deze extra aansluitende activiteit is het WEL belangrijk om je van te voren in te schrijven.  Dat kan via deze link https://www.abcalblasserdam.nl/peuter-ochtend

Overzicht:
09:30-10:30 uur Mini A-Kidz  voor de leeftijd 2-4 jaar (Ouders zijn hierbij welkom)
10:45-13:30 uur is de A-Kidz voor de leeftijd van 5 tm 12 jaar (Ouders zijn hierbij NIET welkom)

Zoals gebruikelijk wordt de sporthal weer ingericht met onder andere diverse grote springkussens en er kan ook weer worden gevoetbald en geschommeld.

De entree is gratis en aanmelden voor A-kidz in de sporthal  is niet nodig.

Ten overvloede: In verband met de drukte in de zaal (maximaal aantal toegestane personen) kunnen ouders helaas niet blijven wachten in de periode van 10.45 – 13.30 uur.

Deel dit bericht via...