NIEUW-LEKKERLAND – Speeltuin Middelweg in Nieuw-Lekkerland wordt woensdag 26 april 2023 feestelijk heropend. Er wordt daarbij stilgestaan bij het 75-jarig bestaan van de speeltuin. Om 11 uur gaan de poorten open en wordt een nieuw speeltoestel in gebruik genomen. Kinderen kunnen tijdens de opening gratis geschminkt worden. Er is deze dag een uitgebreide (betaalde) catering in de speeltuin en er is een snoepkraam.

Alle kinderen uit Nieuw-Lekkerland vanaf 2 jaar krijgen in de komende week op school een rugtas uitgedeeld met een verrassing. Kinderen die in Nieuw-Lekkerland wonen, maar niet in het dorp naar school gaan en kinderen die buiten Nieuw-Lekkerland wonen en lid zijn van de speeltuin, kunnen tijdens de opening een rugtas ophalen bij het winkeltje.

In de maand juni zal er in ’t Waellant een fototentoonstelling zijn over het 75jarig bestaan van de speeltuin.

Gedurende het seizoen zijn er diverse activiteiten in de speeltuin rondom het 75jarig bestaan. Voor vijftien euro per jaar kan men lid worden van de speeltuin en gedurende het hele speelseizoen onbeperkt komen spelen. Kijk voor alle informatie en activiteiten op: www.speeltuinmiddelweg.nl

Deel dit bericht via...