ALBLASSERDAM – De actiemarkt en rommelmarkt van De Schutse, die zaterdag 15 april 2023 op en rondom het Raadhuisplein in Alblasserdam werden gehouden, hebben 78.000 euro bruto opgeleverd. De opbrengst van de markt wordt besteed aan 3 plafondrails die in Oud-Vossemeer moeten worden vervangen. De huidige systemen zijn verouderd en niet meer veilig. Dit zijn kosten die niet door de overheid worden vergoed, maar wel goed zijn voor comfort en veiligheid van de bezoekers en medewerkers van De Schutse. De Schutse is een reformatorische instelling voor gehandicaptenzorg in Kesteren en Oud-Vossemeer.

Op het Raadhuisplein waren zaterdag ruim tachtig kramen te vinden met een groot en gevarieerd aanbod zoals brocante, kleding, boeken, groenten, fruit, koek, banket, speelgoed, bloemen, planten, decoratie voor in en om het huis, snoep, tupperware, fotokaarten en meer.

Bezoekers konden spijkerslaan en sjoelen en er waren leuke activiteiten voor kinderen. Kinderen konden knutselen en een rondje rijden met een tractor.

 

Deel dit bericht via...