Advertorial
ALBLASSERDAM –De nieuwe winkel Cadeau & meer op het Scheldeplein in Alblasserdam is woensdagochtend 12 april 2023 feestelijk geopend. In de afgelopen periode is de winkel, waar tot voor kort handwerkwinkel Koperdraadje zat, volledig verbouwd en ingericht. In de zaak worden cadeauartikelen, speelgoed, kantoorartikelen, feestartikelen, wenskaarten, tijdschriften en rookwaren verkocht. Eigenaar van de winkel is Arjan van Es, die op hetzelfde Scheldeplein ook de Coop Supermarkt runt. De inrichting en uitstraling zijn door eigenaar Van Es zelf bedacht. “Dit is een mooie aanvulling op het huidige winkelbestand op het Scheldeplein,” vertelt hij.

Rond 08.30 uur stonden het winkelpersoneel, familieleden en de ‘buren’ klaar om naar binnen te gaan. Met het weghalen van een grote strik werd de zaak officieel geopend.

Vervolgens kon iedereen een kijkje nemen in de zaak en konden de eerste artikelen worden gekocht. Aanleiding voor de opening van de nieuwe winkel is het feit dat in 2024 supermarkten moeten stoppen met het verkopen van rookwaren. Daarnaast ontbrak het op het Scheldeplein aan een winkel met cadeauartikelen.

Deel dit bericht via...