Advertorial
ALBLASSERDAM – Op het Scheldeplein in Alblasserdam wordt volgende week woensdag, 12 april 2023, een nieuwe winkel geopend. De winkel krijgt de naam Cadeau & meer en komt op de plek waar tot voor kort handwerkwinkel Koperdraadje gevestigd was. In de zaak worden rookwaren, cadeauartikelen, speelgoed, kantoorartikelen, wenskaarten en tijdschriften verkocht. Eigenaar van de winkel is Arjan van Es, die op hetzelfde Scheldeplein ook de Coop Supermarkt runt.

Het ruim honderd vierkante meter tellende pand wordt momenteel verbouwd en ingericht. De inrichting en uitstraling zijn door eigenaar Van Es zelf bedacht.

Aanleiding voor de opening van de nieuwe winkel is het feit dat in 2024 supermarkten moeten stoppen met het verkopen van rookwaren. Verder worden er cadeauartikelen, speelgoed, huishoudartikelen, kantoorartikelen, feestartikelen, wenskaarten en tijdschriften verkocht. “Dat is een mooie aanvulling op het huidige winkelbestand op het Scheldeplein,” vertelt Arjan van Es.

In de komende week wordt er in de nieuwe winkel hard gewerkt om alles op tijd af te hebben voor de opening. Voor de klanten komen er een paar mooie openingsacties, belooft Van Es.

Deel dit bericht via...