Advertorial
NIEUW-LEKKERLAND – Het bedrijf AAD Automatisering uit Nieuw-Lekkerland heeft afgelopen week haar nieuwe kantoorpand langs de Lekdijk 297 officieel in gebruik genomen. Het bedrijf is verhuisd vanaf de Veenweideweg. Onder toeziend oog van zo’n honderd gasten knipten vier kinderen een lint door en werden de confettikanonnen afgeschoten. In het compleet vernieuwde pand langs de dijk was er voor alle genodigden een hapje en een drankje. Verder kon men plaatsnemen in een race-simulator en konden de bezoekers met een VR-bril op het hoofd met pijl en boog schieten in een zelfgemaakt spel.

AAD Automatisering heette voorheen AAD Netwerken en werd in 1995 opgericht door Adrie de Regt. De zaak liep al snel zo goed, dat na vier jaar Johan Lagendijk als eerste personeelslid in dienst kwam. Johan is tegenwoordig, samen met Paul Deelen, eigenaar van de onderneming.

Afscheid Adrie
Tijdens de opening blikte Johan Lagendijk terug op de afgelopen jaren en stond hij stil bij het afscheid van AAD-oprichter Adrie de Regt. Johan vertelde: “In januari 2022 hadden wij de mogelijkheid om dit pand langs de Lekdijk van Arie Verkerk te kopen. Enkele maanden later kregen wij de sleutel en begon het verbouwen. We willen onze relaties, leveranciers, collega’s en vrienden bedanken voor de hulp in de afgelopen maanden. Ons bedrijf is opgezet als eenmanszaak door Adrie de Regt. In het begin werd er vanuit huis gewerkt. In 2001 hebben we het kantoorpand aan de Veenweideweg 13 betrokken. Ook dit werd na verloop van tijd te klein, waarna we in 2009 zijn verhuisd naar Veenweideweg 17.”

Vijftien
Mede-eigenaar Paul Deelen vertelde blij te zijn met het nieuwe onderkomen. “We hebben nu, na ruim een half jaar verbouwen, een mooi pand in huiselijke sfeer, waar vijftien man personeel met plezier komt werken. Hiermee hebben we een stabiele basis voor onze klanten. Ik ben blij met het vertrouwen dat wij van onze klanten krijgen .”

Zin in
“Wij hebben heel veel zin in de toekomst en zijn benieuwd wat daar verder uit gaat voortkomen,” vertelde Paul Deelen, voordat de kinderen Thijs, Mirthe, Noor en Luuk werden uitgenodigd om de schaar te pakken en het lint door te knippen.

Meer informatie over AAD Automatisering is te vinden op www.aad.nl.

Deel dit bericht via...