Advertorial
ALBLASSERDAM – In het pand waar tot 2021 Foto Teunissen gevestigd zat, langs de Plantageweg 29 in Alblasserdam, wordt zaterdag 18 maart 2023 de nieuwe vestiging van Axewood Voeding en Lifestyle Coaching geopend. De zaak wordt gerund door Amy Axewood en Sandra Rotmeijer. Tijdens de dag van de opening zijn er diverse aanbiedingen. Verder is er gratis advies over huidverzorging en is er om 14.00 uur een interessante lezing over wat suiker met je lichaam doet. Verder zijn er meerdere kleine ondernemers aanwezig met sieraden, tassen en handgemaakte producten.

“Ben jij geïnteresseerd in wat wij precies doen met een koolhydraatarme/beperkte lifestyle? Of wil je weleens 1 van onze producten proeven of aanschaffen om te proberen hoe lekker koolhydraatarm kan zijn? Dan ben je bij ons aan het goede adres,” vertellen Sandra en Amy.

Sandra en Amy kunnen alle vragen beantwoorden over afvallen met een koolhydraatarme lifestyle. Sandra: “Deze dag verkopen wij 3 dagen pakketten twv €45,- voor €29,95 om je kennis te laten maken met ons assortiment. Benieuwd naar ons uitgebreide dagprogramma? Bekijk dan onze sociale mediakanalen.  Instagram: @axewood_voedingscoaching en Facebook: Axewood voeding&lifestyle coaching.”

Ook zijn er meerdere kleine ondernemers die hun spullen verkopen. Sieraden, tassen, handgemaakte producten. Van alles wat! Let op; bij eventuele aankopen is pinnen niet mogelijk!

Oriflame
Tijdens de opening van 12.00 uur tot 16.00 uur zijn er ook 2 dames aanwezig van Oriflame. Zij geven gratis advies over huidverzorging. Ook kan jij je door deze dames op laten maken.

Suiker
Om 14.00 uur wordt er nog een interessante lezing gegeven over wat suiker doet met je lichaam.

Zo zien jullie dat er genoeg te beleven is van 12.00 uur tot 16.00 uur bij Axewood Voeding en Lifestyle Coaching.

Planken te huur
Sandra en Amy vertellen verder: “In ons winkelgedeelte zijn nog planken te huur, waarop je jouw eigen spullen van je onderneming kunt presenteren. Daarnaast hebben wij een prachtige praktijkruimte met een multifunctionele praktijkstoel die wij in tijdsblokken gaan verhuren. Denk daarbij aan een masseur, pedicure of schoonheidsspecialiste. Heb je wellicht interesse neem dan contact op met Sandra Rotmeijer 0624786691.”

Welkom!
“Wij hopen jullie allen te verwelkomen op onze opening zaterdag 18 maart!”

In het pand van Axewood Voeding en Lifestyle Coaching was vroeger Foto Teunissen gevestigd. 43 jaar lang, tot 2021, werd de fotozaak van Ton en Leonie van Geenen, en later hun dochter, daar gerund.

Deel dit bericht via...