ALBLASSERDAM – In Het Anker aan het Wilgenplein in Alblasserdam wordt sinds kort weer gebingood. Woensdagavond 1 maart 2023 kwamen zo’n 25 deelnemers naar de activiteitenruimte en kon men mooie prijzen winnen. De bingo wordt georganiseerd door vrijwilligers van de activiteitencommissie van Het Anker. De organisatie hoopt dat nog meer mensen zin hebben om op woensdagavond, om de twee weken, bingo te spelen.

Organisator Jacqueline Hack vertelt: “We bingoën vanaf half 8 tot ongeveer 10 uur. Het is voor veel mensen echt een avondje uit. Tijdens het spelen hebben we vaak wat te eten, zoals een stukje worst of kaas.”

Hack hoopt dat meer mensen in Alblasserdam langs willen komen bij Het Anker om te spelen. 10 tot 15 extra deelnemers zijn zeker welkom. “Met meer deelnemers kunnen we nog mooiere prijzen aanbieden. Deelname kost 7,50 euro. En wie met twee plankjes wil spelen, betaalt 2,50 euro extra. Al het geld dat binnenkomt, wordt ook weer uitgegeven aan de bingo en de prijzen. We zijn niet commercieel, maar willen graag dat veel mensen een fijn avondje uit kunnen beleven,” vertelt Hack.

In het verleden vonden er vaker bingo-avonden plaats in Het Anker, maar sinds alle maatregelen rondom het coronavirus, werden de activiteiten niet meer georganiseerd. Sinds dit jaar is men weer gestart. Ook wordt er weer gesjoeld. Binnenkort wordt er een pop-up jeu-de-boulesbaan gerealiseerd op het dakterras.

Aanmelden voor deelname aan de bingo kan via  Jacqueline Hack op het nummer 0616972777. De eerstvolgende bingo-avond is op woensdag 15 maart 2023.

Deel dit bericht via...