ALBLASSERDAM – Meer dan 350 kinderen hebben dinsdag 28 februari 2023 een bezoek gebracht aan de sportinstuif in sporthal Molenzicht in Alblasserdam. De kinderen konden springen op springkussen, voetballen, knutselen en luisteren naar een verhaal. De gratis A-kidz-activiteiten werden georganiseerd door het ABC-team en Jeugd-Punt (Jongerenwerk). Ditmaal was er voor het eerst een speciaal moment voor peuters van 2 tot en met 4 jaar. Zij konden tussen 09.30 en 10.00 uur spelen. De kinderen van 5 tot 12 jaar konden van 10.00 tot 12.30 uur in de sporthal terecht.

Het peutermoment viel in de smaak. “Het was voor het eerst dat we dit deden. Vanuit de reacties begrepen we dat ouders die fijn vinden. Ook kregen we te horen dat het peutermoment best nog wat langer mag duren dan een half uur. Daar gaan we tijdens de evaluatie over nadenken, vertelt jongerenwerker Jacco Oude Kotte.

Het peuterhalfuur werd door 77 peuters bezocht. Bij het tweede deel van de ochtend, voor de oudere kinderen, waren 275 kinderen aanwezig.

Deel dit bericht via...