ALBLASSERDAM –Meer dan 200 kinderen hebben vrijdagavond 17 februari 2023 meegedaan aan de ‘nachtwandeling’ door recreatiegebied het Lammetjeswiel in Alblasserdam. De spannende tocht door het donker had dit jaar als thema ‘sterretjes’. Kinderen gingen met zaklampen op zoek naar sterren en vragen. Aan het einde van de wandeling wachtte hen een kampvuur om zich aan te warmen en om marshmallows te maken. Verder kregen de deelnemers een beker warme chocolademelk.

Na eerdere succesvolle edities in 2019, 2020, 2021 en 2022 konden leerlingen van de basisscholen ook dit jaar samen met hun ouders een Nachtwandeling maken door recreatiegebied het Lammetjeswiel in Alblasserdam. Vooraf aanmelden was niet nodig en deelname was gratis. Voor wie een vrijwillige bijdrage wilde doen, stond een bus klaar.

Natuurpaspoort
De nachtwandeling is een van de vijftig activiteiten uit het natuurpaspoort dat alle basisschoolleerlingen in Alblasserdam in oktober 2018 en 2021 ontvingen. Organisatoren zijn het Alblasserdam Beweeg en Cultuurteam (ABC-team), de Natuur BSO en Scouting Alblasserdam.

Deel dit bericht via...