ALBLASSERDAM – In de bioscoop van Landvast aan de Haven in Alblasserdam wordt donderdag 16 februari 2023 een benefietvoorstelling gehouden, waarbij de opbrengst volledig is bestemd voor Giro 555 en dus hulp in de landen Turkije en Syrië, waar afgelopen week aardbevingen plaatsvonden. Een extra voorstelling van de Film van de Week, Triangle of Sadness, zal donderdag te zien zijn in Cinema Royaal. De bezoeker wordt ontvangen met koffie en baklava.

“De film Triangle of Sadness heeft onder andere de Gouden Palm in Cannes gewonnen en daarnaast ook nog vier Europese Film Awards in de wacht gesleept. Deze fijn vileine satire is een hilarische en tegelijk genadeloze aanval op de wereld van de superrijken en wordt door alle vakgenoten met niet minder dan 4 sterren beoordeeld,” vertelt Edgar Veen van Landvast.

De gasten bepalen bij het reserveren zelf hun ticketprijs en dus bijdrage voor Giro555. Een basisticket kost 17 euro, maar deze prijs kan dus desgewenst worden verhoogd. Ook de fooi van deze avond en een deel van de horeca-omzet wordt toegevoegd aan de opbrengst.

De benefiet voorstelling is via de telefoon of deze website te reserveren.

Deel dit bericht via...