Advertorial
ALBLASSERDAM – De Alblasserdamse sportschool Club You, gevestigd aan de Plantageweg in Alblasserdam, bestaat op 16 februari 2023 vijftien jaar. Door de lange aanwezigheid in het dorp, weet menig Damdorper de Club te vinden. Club You viert dit jubileum dan ook samen met Alblasserdam, met een speciale actie.

Totaal fitnesspakket
Door de ruime ervaring weten de specialisten van Club You precies wat leden van een volwaardige Health Club mogen verwachten. Club You heeft in de afgelopen jaren een community opgebouwd, waar lifestyle, een klantgerichte aanpak, innoveren en investeren centraal staan. Door het onbeperkt-sporten-concept biedt Club You een totaal fitnesspakket met service en kwaliteit voor een betaalbare prijs. Club You kijkt met een frisse blik naar uw gezondheid en in deze tijden ook naar uw portemonnee.

Scherp inkopen
Sporten moet voor iedereen toegankelijk en betaalbaar zijn. Club You is door jaren ervaring en de vele contacten in staat scherp in te kopen en heeft alle bedrijfsprocessen zeer efficiënt ingericht. Daarnaast betalen de leden niet mee aan allerlei “verborgen kosten”.

27,95 per maand!
“Bij Club You betaalt u slechts voor wat u werkelijk nodig heeft of gebruikt. Daarom kunnen wij de kosten voor u zo laag mogelijk houden en een all-inclusive fitnesslidmaatschap aanbieden vanaf € 27.95,- per maand of zelfs personal training voor maar € 27.50,- per maand!,” zo meldt de onderneming.

250 trainingen per week
Club You biedt naast een ruim aanbod aan fitnessapparatuur, een breed scala aan groepslessen, spinning en personal training. Er worden in een week meer dan 250 trainingen gegeven. Door dit brede aanbod, zit er voor een ieder iets bij. Denk aan Boksfit, Total Body maar ook de nieuwste groepsles Body in Balance.

Stuntprijs
Kortom, een abonnement voor een stuntprijs, maar wel met handhaving van de aller beste prijs-kwaliteit verhouding. 7 dagen onbeperkt gebruik maken van personal training, professionele begeleiding, fitness-, spinning-, groepslessen, douches, sauna’s, zonnebank en nog veel meer…

Website
Wilt u ook kennis maken met Club You? Wilt u ook personal training voor maar € 27.50,- per maand? Wilt u ook de voordelen van alle faciliteiten en een lidmaatschap vanaf € 27.95,- per maand? Doe de gratis lidmaatschapstest op de website https://clubyou.nl/lidmaatschapstest/

Feestelijke actie
Speciaal vanwege dit jubileum, geeft de sportschool 15 x een maand gratis sporten weg. Meedoen met de actie kan via de social media kanalen van Club You. https://www.instagram.com/clubyoufitness/ en https://www.facebook.com/ClubYouHealthFitnessSports

 

 

Deel dit bericht via...