Advertorial
ALBLASSERDAM – Bij kinderkleding Company74 aan de Plantageweg in Alblasserdam start deze week een grote outlet-uitverkoop. Tot en met zaterdag 28 januari 2023 kunnen klanten vijf stuks outlet kinderkleding aanschaffen voor maar 60 euro. Dat is ver beneden de normale prijzen. Verder gaan de winterjassen voor 30 euro per stuk eruit en kan men 5 stuks babykleding (new born) aanschaffen voor 40 euro. Company74 is in coronatijd geopend en is nog niet door iedereen in Alblasserdam ontdekt. De winkel heeft kinderkleding van de bekende merken Quapi, Levv en Vingino.

Company74 wordt gerund door Jacco Plaisier. Tot voorkort was hij werkzaam bij de politie, maar inmiddels is het zo druk met de kledingverkoop, dat hij zijn ‘blauwe baan’ heeft opgezegd en zich volledig heeft gericht op de kinderkleding.

Collectie
De winkel in Alblasserdam hangt bomvol kinderkleding. Zo is er de volledige collectie te vinden van de merken Quapi en Levv. “Van babymaat 50, new born, tot aan maat 176 voor tieners,” vertelt Jacco. In het totaal zijn er duizenden stuks kleding voor kinderen te vinden.

Kids Fashion Bus
Zes maanden per jaar rijdt Company74 in de avonden met een kledingbus door het land, waarbij aan huis wordt verkocht. “In maart, april en mei en in september, oktober, november rij ik met de Kids Fashion Bus bij mensen voor. Het is de bedoeling dat men met minimaal 8 volwassenen met kinderen in de bus komt. De gastvrouw die dit organiseert, krijgt een mooie korting van 25 euro op de eigen aankopen.” Het concept met de Kids Fashion Bus is zo’n groot succes, dat er voor de komende ronde nog maar een paar avonden beschikbaar zijn. Opgeven kan via de onderstaande contactgegevens.

Lange dagen
Voor Jacco zijn het lange dagen, maar hij doet het met veel passie en plezier. Hij start de dag vaak met het afhandelen van de bestellingen uit de webshop. Vervolgens gaat de winkel vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur open en vanaf maart rijdt hij in de avonden weer met de Kids Fashion Bus. In de zomermaanden staat hij ook veel op de braderieën in onder meer Renesse en Scheveningen.

Grote actie tot 28 januari
Company74 heeft het hele jaar door, naast de normale collectie, een collectie met outlet kinderkleding met 50 procent korting. De winkel is de grootste outlet kinderkledingzaak in de regio met winter -en zomerkleding. “We hebben hier kleding voor de grotere en de kleinere beurs. Zeker de actie van de komende dagen, levert veel voordeel op voor de klant. Vijf stuks kleding voor zestig euro is heel goedkoop. Als je de echte waarde van die kleding optelt, ga je al snel over de honderd euro voordeel,” vertelt Jacco. De actie duurt nog tot zaterdag 28 januari.

Openingstijden
Company74 is woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Op zaterdag is de winkel open van 10.00 tot 16.00 uur. Maandag en dinsdag is de zaak gesloten.

Website en sociale media
De website van de kinderkledingwinkel is Company74.nl. Daarop is uitsluitend outletkleding te vinden. Het bedrijf is te volgen via Instagram en Facebook, waar iedere dag een nieuwe update te vinden is. Jacco is te bellen en te appen op het nummer 0615130538.

 

Deel dit bericht via...