ALBLASSERDAM – Alblasserdam wordt zaterdag 14 januari 2023 schoongemaakt door een groep vrijwilligers. In het totaal kunnen 120 mensen meedoen. De teller staat momenteel nog op 60 aanmeldingen en organisator Peter van der Spoel hoopt dat dit aantal voor volgende week zaterdag is verdubbeld. Het is de 15e keer dat er een opruimactie in het dorp wordt gehouden. Voor iedere deelnemer is er na afloop weer een tegoedbon van de McDonald’s beschikbaar. Voor de opruimspullen wordt ook gezocht.

De organisator vertelt: “Zoals inmiddels gebruikelijk, kom ik bij iedere deelnemer de spullen ( hesje, grijper, handschoenen, vuilniszakken, plattegrond van de wijk en een door Plus van Holten beschikbaar gestelde Mueslireep ) voor het opruimen, persoonlijk thuis brengen in de periode voor 14-1-2023. Alle opruimspullen zijn na de vorige actie gewassen of schoongemaakt. Op zaterdag 14-1-2023 kan iedereen van 9.30 tot 12.00 uur in de eigen wijk gaan opruimen. Iedereen krijgt van mij uiterlijk 13-1-2023 een aanbevolen opruimgebied opgestuurd. Na afloop ga ik vanaf 13.00 uur bij alle deelnemers langs om de uitgeleende materialen en het opgehaald afval op te halen ( alles wordt weer gewogen bij OTT op de weegbrug ). Dan geef ik op dat moment iedere deelnemer de McDonald’s-tegoedbon voor een product naar keuze en die bon is een jaar geldig.”

Ook de volgende prijzen worden na verloting bij de winnaars afgegeven :
Plus van Holten heeft een Pluswaardebon beschikbaar gesteld van € 20,- + 2 bossen bloemen.
Bakkerij J van der Wegen stelt een cadeaubon beschikbaar.

De inschrijving kan met een opgave aan dit mailadres [email protected] of via deze website en sluit vrijdag 13 januari 2023 om 9.00 uur of als er 120 aanmeldingen zijn ( wordt op de website aangegeven ).

Organisator Peter van der Spoel in actie.

Deel dit bericht via...