Advertorial
ALBLASSERDAM – Gratis en vrijblijvend advies over hoe je je administratie makkelijker en sneller bij kunt houden: die kans biedt Stout + Partners met speciale inloopavonden. Tijdens deze avonden kan iedere ondernemer zonder afspraak bij het Alblasserdamse bedrijf binnenlopen voor tips en trucs over snel, eenvoudig en overzichtelijk beheer van de administratie. De eerstvolgende is op dinsdag 13 december. In 2023 staan er ook nog 2 avonden ingepland.

Handige tool
De administratie is niet iets wat de gemiddelde ondernemer bovenaan zijn of haar lijst met favoriete activiteiten heeft staan. “Doordat er minder aandacht voor is, gebeurt het vaak niet op een efficiënte manier”, vertellen Hug Plaisier en Teo Vlot. “En dat terwijl er meer dan genoeg handige tools zijn om het sneller en simpeler aan te pakken. Het kost minder tijd én het zorgt ervoor dat je steeds een goed overzicht hebt hoe je bedrijf er financieel voor staat.”

Gratis en vrijblijvend
Die tools reiken ze graag aan tijdens de inloopavonden die half november van start zijn gaan. Om de twee weken zitten Hug, Teo en/of andere medewerkers op dinsdag van 19.00 tot 21.00 uur klaar om (startende) eigenaren van bedrijven van advies te voorzien. “We willen de drempel zo laag mogelijk maken. Het is gratis én vrijblijvend. In voorgaande jaren hebben we het ook gedaan en dat bleek in een behoefte te voorzien.”

40 jaar
Het Alblasserdamse kantoor is al jarenlang een vertrouwde naam in Alblasserdam en wijde omgeving. 28 december 2022 bestaat het kantoor al 40 jaar! Administratie, belastingen en bedrijfsadviezen staan centraal. “We spreken de taal van ondernemers uit de streek. En zeker zo belangrijk: we maken de boekhouding begrijpelijk. De inloopavonden zetten we mede in om nog meer ondernemers met onze manier van werken kennis te laten maken.”

Website
Meer informatie is te vinden op www.stout-partners.nl

Deel dit bericht via...