Advertorial
ALBLASSERDAM – De zussen Annalies Mets en Marjoleen van der Steldt openen zaterdag 1 oktober 2022 om 09.00 uur hun nieuwe chocolawinkel Olala Chocola in winkelcentrum Makado in Alblasserdam. De winkel is gevestigd in het pand waar D-Reizen zat, tussen Blokker en Thuisin Makado (Deco Home). Veel chocola in de winkel wordt met de hand gemaakt. Olala Chocola is hèt adres voor eerlijke en hoge kwaliteit chocoladeproducten.

Creativiteit
In de afgelopen maand is er in de nieuwe zaak veel werk verzet. Een nieuwe vloer erin, wanden geschilderd, posters opgehangen èn heel veel chocola gemaakt. En bij dat laatste is de nodige creativiteit gebruikt. De chocolawinkel is ingericht in herfstsferen, waarbij Annalies en Marjoleen zelf allerlei chocolade paddenstoelen, eekhoorns en pompoenen hebben gemaakt.

Soorten
Olala Chocola is een franchiseonderneming, waarbij de ondernemers gebruik maken van dezelfde chocola, zodat de smaak hetzelfde is. In de winkel liggen onder meer allerlei soorten bonbons, truffels en tal van chocolade cadeauartikelen. Zelfs de prijskaartjes zijn van chocola. Daarnaast is het in overleg mogelijk om chocola te maken met een persoonlijke boodschap. Verder kunnen bedrijven chocola bestellen met bijvoorbeeld hun logo erop. Tot slot is er vegan chocola en suikervrije chocola en kunnen mensen in de zaak een cadeaubon aanschaffen.

De start
Annalies en Marjoleen werden een tijdje geleden benaderd door de eigenaar van Olala Chocola met de vraag of zij het zagen zitten om een chocolawinkel te starten. Marjoleen had al eerder inpakwerk gedaan voor het bedrijf en de drie kenden elkaar ook al vanuit een kerk in Nieuw-Lekkerland. Al snel werden de droomplannen werkelijkheid en werd het pand van het reisbureau omgevormd tot chocolawinkel. Het is de veertiende winkel van Olala Chocola in het land. Alle chocola die wordt gebruikt is eerlijk. Het bedrijf beschikt over het certificaat van Cacao Trace, waarmee cacaoboeren in Ivoorkust worden gesteund.

Openingsactie
Zaterdag is er een speciale openingsaanbieding: een zakje truffels liqeur 43 of slagroom €4,55 en voor €1,00 extra een zakje Crunsh reepjes 3 smaken erbij.

Openingstijden
De openingstijden zijn maandag van 11.00 tot 17.30 uur, dinsdag, woensdag en donderdag van 09.00 tot 17.30 uur, vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Olala Chocola Alblasserdam is hier op Facebook te vinden.