Advertorial
ALBLASSERDAM – De vakantie is achter de rug en dat betekent dat ook de weekmarkt in Alblasserdam de komende week weer op volle sterkte aanwezig zal zijn op het Wilgenplein. Iedere maandag staan er tussen 09.00 en 16.00 uur ruim 20 kramen. Deze maand zijn er ook twee nieuwe kramen bijgekomen; een aardappelkraam en een fourniturenkraam (handwerkbenodigdheden / naaispullen). In de komende weken komt er iedere week een marktondernemer in het nieuws, die vertelt over zijn of haar aanbod en achtergrond. Ook zal deze ondernemer een speciale actie onder de aandacht brengen.

De markt heeft sinds mei ook een nieuwe marktmeester. Rebecca Schaap zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid, dat er voldoende elektra is, dat de regels worden nageleefd en dat vragen snel beantwoord worden.

Op de weekmarkt in Alblasserdam zijn de volgende branches vertegenwoordigd:

 • Ondermode
 • Dameskleding 2x
 • Groente en fruit 2x
 • Schoenen
 • Notenkraam
 • Gsm artikelen
 • Bakker Stoepje
 • Wenskaarten
 • Snoepkraam
 • Slagerij/ poelier
 • Stofzuiger-/ huishoudelijke artikelen
 • Kaasboer 2x
 • Bloemen-/ plantenkraam
 • Reform artikelen
 • Beenmode
 • Kinderkleding