Advertorial
ALBLASSERDAM – Bij Sop! Autowas aan de Edisonweg in Alblasserdam kunnen mensen weer zelf hun auto wassen en stofzuigen. In februari werden de wasboxen en het stofzuigplein letterlijk in puin geblazen tijdens een storm die over het land raasde. Er ontstond een megaschade. In de afgelopen maanden zijn de boxen opnieuw opgebouwd en verbeterd. Verder zijn de wasboxen uitgebreid met een schuimkanon.

“Er is door verbeterde techniek meer waterdruk en meer schuim. Verder kan men nu contactloos betalen, zijn de wasboxen wat dieper en is alles wat frisser geworden,” vertelt Jerry Maasbach van Sop Autowas.

De wasmuntjes (jetons) die in het verleden door klanten zijn aangeschaft, kunnen ook in de nieuwe wasstraat gewoon worden gebruikt.

Wie de auto niet zelf wil wassen, kan uiteraard ook nog steeds terecht in de normale autowasstraat bij Sop. Bij het bedrijf wordt zorgvuldig omgegaan met water. Een groot deel van het gebruikte water wordt dankzij geavanceerde apparatuur hergebruikt.

De wasboxen en het stofzuigplein zijn in de zomer geopend van acht uur ’s ochtends tot kwart voor tien in de avond. De wasstraat is tot acht uur ’s avonds open.

Meer informatie over Sop! is te vinden op www.sopautowas.nl/alblasserdam.

De wasboxen en het stofzuigplein werden tijdens een flinke storm in februari omver geblazen.