ALBLASSERDAM – Janet Krijgsman uit Alblasserdam maakt onder de naam ‘Schattig’ exclusieve kleding voor baby’s. De opbrengst komt volledig ten goede aan de stichting Kom over en Help, die zich onder meer inzet voor noodhulp in Oekraïne. Wie een mooi kraamcadeau zoekt, is bij Janet aan het goede adres. Een bestelling wordt binnen 2 tot 5 werkdagen gemaakt. Bij Schattig is er babykleding in de maten 56 tot en met 86. Daarnaast is er ook kleding voor premature baby’s in de maten 38 tot en met 48. Alle kleding wordt door Janet zelf gemaakt.

Er is een groot assortiment aan stoffen en modellen, waardoor klanten de mogelijkheid hebben om naar eigen wens een set te laten maken. Een bestelling kan bij Janet in Alblasserdam worden opgehaald. Verder is het ook mogelijk een bestelling te verzenden binnen Nederland.

Contact
Bestellingen kunnen gedaan worden via WhatsApp. Daarnaast is Schattig te volgen via Instagram, waar Janet regelmatig laat zien wat ze heeft gemaakt. De Instagrampagina is hier te vinden (schattig.babykleding) en het telefoonnummer om via Whatsapp contact te leggen is 0681155190.

Opbrengst
De volledige opbrengst gaat naar de stichting Kom over en Help. Met een noodfonds verleent Kom over en Help noodhulp in de vorm van opvang, voedsel, drinken, dekens, bedden en traumazorg. Dit gebeurt in Oekraïne, maar ook in Moldavië, waar veel vluchtelingen stranden. Daarbij wordt samengewerkt met lokale partnerorganisaties.

Advertorial

Deel dit bericht via...