ALBLASSERDAM – Een dronken vrouw heeft maandagavond 13 juni 2022 een 35-jarige Alblasserdammer gebeten. De vrouw had inkopen gedaan op het Scheldeplein in Alblasserdam en omstanders merkten op dat de vrouw behoorlijk dronken was. Toen de Alblasserdamse in haar verkeerd geparkeerde auto wilde stappen, grepen 2 mannen in. De een liep naar de ene kant van de auto en de ander naar de andere kant. De 35-jarige man wilde de sleutel uit het contact halen en op dat moment beet de 48-jarige vrouw de man in zijn bovenarm.

De gebeten man voelde zich uiteindelijk niet helemaal goed worden. Voor hem kwam een ambulance ter plaatse. De man hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Hij is door de politie thuisgebracht.

Bij de dronken vrouw werd een blaastest afgenomen. Ze bleek veel te veel alcohol te hebben gedronken en kreeg een rijverbod van 24 uur opgelegd. De vrouw is niet aangehouden, omdat agenten de vrouw niet zelf hebben zien rijden in haar auto. Ook een aanhouding voor mishandeling was nog niet mogelijk, omdat daar onvoldoende letsel voor was. De 48-jarige is door een kennis van haar mee naar huis genomen.