ALBLASSERDAM – Nog onbekende gasten hebben donderdag 31 maart 2022 een bezoek gebracht aan jachtenbouwer Oceanco in Alblasserdam. Aan het begin van de middag landde een gele helikopter op het terrein. In het afgelopen half jaar landde al drie keer eerder een helikopter bij het bedrijf. In de helikopter die in oktober landde, zat onder meer miljardair Mark Scheinberg. De Mark Scheinberg Israëlisch-Canadese zakenman deelde filmpjes van zijn bezoek aan Oceanco via een ‘story’ op Instagram.

 

Wat Scheinberg, die eerder al een jacht elders kocht, precies als doel had, is niet bekend. Na zijn bezoek aan Oceanco, vloog hij met zijn helikopter door naar een andere jachtenbouwer in de buurt van Amsterdam.

Mark Scheinberg is een Israëlisch-Canadese zakenman en investeerder met investeringen in verschillende sectoren, waaronder onroerend goed en luxe gastvrijheid. Hij is mede-oprichter en voormalig mede-eigenaar van het online gokbedrijf PokerStars, dat in 2014 werd verkocht aan Amaya Gaming voor $ 4,9 miljard. Mark Scheinberg werd in 1973 in Israël geboren en verhuisde op 13-jarige leeftijd met zijn gezin naar Toronto , Ontario, Canada .

Mark Scheinberg (tweede van rechts) op bezoek bij Oceanco.

Deel dit bericht via...