ALBLASSERDAM – Gerda Zijderveld uit Alblasserdam is zestig jaar lid van de Alblasserdamse gymnastiekvereniging KDO. Verder is Ria de Jong veertig jaar lid. Zij kregen in de sporthal bloemen, een speldje en een oorkonde van de voorzitter. Verder heeft KDO heeft een nieuwe penningmeester.

“We waren al zeer lang op zoek naar iemand die deze taak wilde overnemen van Pieternel Bultema die deze belangrijke functie de afgelopen zes jaar heeft vervuld. Tot onze vreugde heeft Jan van Asperen deze taak nu op zich genomen,” aldus de club in een persbericht.

Pieternel werd bedankt voor de vele uren die zij in deze taak heeft gestoken en kreeg bloemen en een cadeaubon overhandigd van voorzitter Marc Dorré. Ook waren er jubilarissen te vieren. Gerda Zijderveld is al 60 jaar lid van KDO en Ria de Jong 40 jaar.  De 12,5-jarige jubilarissen Pieternel, Imre, Jorg, Roos, Anne en Rebecca kregen een KDO mok overhandigd.

Scheidend bestuurslid Samantha Heskes kon helaas niet aanwezig zijn en ook de overige jubilarissen Bep Meijer 50 jaar lid, Adri vd Pol 50 jaar lid en Wilma van Beest 25 jaar lid hebben thuis een attentie ontvangen.

Vertrekkend penningmeester Pieternel Bultema en voorzitter Marc Dorré.

Deel dit bericht via...