KINDERDIJK – Een aantal jeugdelftallen van voetbalvereniging De Zwerver in Kinderdijk hebben deze week op sportpark De Schans, voorafgaand aan de wedstrijd van het eerste elftal, een hart gevormd op het sportveld. Dit was bedoeld voor (de nabestaanden van) de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

“Aanvankelijk was het de bedoeling om op de foto te gaan met de nieuwe presentatiepakken, die dankzij Stichting Elshout aangeschaft konden worden. Gezien de verdrietige actualiteit werd het idee geopperd om het fotomoment anders in te steken, en wel voor de oorlogsslachtoffers in het zwaar getroffen Oekraïne. Het resultaat werd vanuit de lucht met een drone in beeld gebracht, waarbij ook het molengebied goed zichtbaar werd,” zo laat de club in een persbericht weten.

Tot slot vormde de jeugd een erehaag voor de 1e elftallen van v.v. De Zwerver en EBOH uit Dordrecht. Klaar voor een wedstrijd onder zonnige, onbezorgde omstandigheden. “Iets waar generatiegenoten uit Oekraïne hopelijk ook weer snel van mogen genieten,” aldus De Zwerver.

Foto’s: Peter Lodder Fotografie & Visser Media & Design.

Deel dit bericht via...