ALBLASSERDAM – Familie, vrienden en kennissen hebben dinsdag 18 januari 2022 afscheid genomen van Ellen Torn – Van Mullem uit Alblasserdam. Ellen overleed afgelopen week op 54-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hersentumor, die nog geen elf weken geleden werd ontdekt. Het afscheid bleef dinsdag niet onopgemerkt in Alblasserdam. Tussen haar woning aan de Noordsterstraat en de Elthetokerk op de Blokweerweg stonden vele tientallen mensen om Ellen de laatste eer te bewijzen.

De aanwezigen langs de route vormden een erehaag; sommigen staken fakkels aan bij het passeren van de rouwstoet. Achter de rouwauto, met daarin het lichaam van Ellen, liepen de twee zoons en daarachter de andere familieleden.

Het verkeer rondom de Van Eesterensingel werd rond 12.15 enige tijd stilgelegd door verkeersregelaars van de gemeente. Ook de BOA’s van de gemeente Alblasserdam waren aanwezig.

In de Elthetokerk volgden toespraken waarbij mooie herinneringen aan ‘mama El’ werden opgehaald. Haar liefde, perfectionisme, doorzettingskracht en humor werden aangehaald. Na de bijeenkomst werd buiten een toost uitgebracht op Ellen en volgde niet veel later de crematie.

“En dan is alles een herinnering.”

Via Facebook laat de familie Torn weten dat er in liefdevolle herinnering aan Ellen Torn een in-memoriam-pagina is gemaakt. “Hiermee zamelen we donaties in voor KWF Kankerbestrijding. Dankzij deze giften investeren zij in meer onderzoek en betere zorg voor mensen met kanker. Doneer je ook aan KWF, voor Ellen? Klik hier: https://m.kwf.nl/c/in-memoriam-geef?p=46305390 Bedankt voor je steun.”