Advertorial
ALBLASSERDAM – Anne-Sophie ’t Hart uit Alblasserdam is afgelopen jaar gestart met een uitlaat –en oppasservice. De service is niet alleen voor honden, maar ook voor alle andere huisdieren. Het bedrijf van Anne-Sophie, Anne’s oppasservice, is groeiende. “Ik wil graag een volgende stap maken. Ik bied de uitlaat –en oppasservice aan in de omgeving van Alblasserdam, Nieuw-Lekkerland, Kinderdijk, Papendrecht en Oud-Alblas. Wat betreft de dagen en tijden ben ik flexibel,” vertelt de onderneemster.

Anne-Sophie is haar hele leven al gek op dieren en volgt een opleiding tot dierenartsassistent. In de afgelopen periode liet zij voor diverse mensen de hond uit. “En dankzij diverse aanvragen ben ik ook steeds meer op verschillende huisdieren gaan passen.  Van hond tot konijn en van vis tot kat.”

Verzorging aan huis
Als mensen van huis zijn, kan Anne-Sophie de dagelijks zorg voor het dier overnemen. Zij komt dan langs voor het klaarzetten van het eten en drinken, honden worden uitgelaten, toiletten en hokken worden schoongemaakt, eventueel kunnen er medicijnen worden toegediend. En er worden desgewenst veel foto’s en updates gedeeld over het huisdier. Een bezoek aan het huisdier thuis duurt minimaal een uur.

Meer informatie
Wie meer informatie wil over de mogelijkheden en prijzen, kan een mailtje sturen naar anne-sophie.t.hart@ziggo.nl of een kijkje nemen op haar website: https://www.annesoppasservice.nl.