Advertorial
ALBLASSERDAM – De oliebollenkraam van de zussen Miranda en Sandy Wanningen op het terrein van bouwmarkt Hornbach in Alblasserdam blijft ook tijdens deze lockdown geopend. De oliebollenbakkers balen flink dat Hornbach grotendeels gesloten is, want het scheelt zo’n 75 procent van de omzet. Toch willen zij niet bij de pakken gaan neerzitten. “Lisa, Rosanna, Sandy en ik bakken elke dag verse oliebollen. We staan er van maandag tot en met zaterdag van 9 tot 17 uur,” vertelt Miranda.

De oliebollenkraam scoorde, toen het AD nog de jaarlijkse oliebollentest deed, een acht. Miranda: “Daar zijn we nog steeds trots op. We hebben het recept sindsdien niet meer gewijzigd.”

Online bestellen
De oliebollenbakkers hopen dat veel Damdorpers alsnog naar het Hornbachterrein komen om daar hun oliebollen aan te schaffen. Verder is het vanaf dit jaar mogelijk om via de nieuwe website oliebollenalblasserdam.nl een bestelling te plaatsen. Bij het afrekenen kan aangegeven worden in welk tijdvak de oliebollen opgehaald kunnen worden. De website is afgelopen week gemaakt door Sander van den Ende van EndeOnline.nl. Sander maakt de komende tijd tegen gereduceerd tarief websites voor ondernemers in Alblasserdam. Hierover volgt binnenkort een artikel op Alblasserdamsnieuws.nl.

Het onderstaande filmpje is gemaakt door Tirza Verduin van ikbentirza.nl.

 

 

Deel dit bericht via...