ALBLASSERDAM – Op een kruising op het Nieuwland Parc in Alblasserdam zijn vrijdagmiddag 5 november 2021 twee bedrijfsbusjes op elkaar gebotst. Bij het ongeval waren vijf personen betrokken. De botsing gebeurde rond 14.15 uur op de kruising ter hoogte van de bedrijven Maat  / Citytec. Een 36-jarige man uit Spijkenisse verleende geen voorrang op de kruising aan een 35-jarige man uit Alblasserdam. De man uit Spijkenisse had zijn 3-jarige zoontje naast zich. Daarnaast zat de 39-jarige moeder. Zij had haar 1-jarige baby op schoot.

De moeder en de baby raakten gewond. Twee ambulances kwamen ter plaatse. Het hele gezin is meegenomen naar het ziekenhuis voor behandeling en onderzoek.

De man uit Alblasserdam bleef ongedeerd en hoefde niet naar het ziekenhuis.

Direct na het ongeval zorgde een chauffeur van het bedrijf Schenk dat de personen uit de voertuigen kwamen, dat er 112 werd gebeld en later regelde de chauffeur het verkeer. Verder heeft de chauffeur de dashcambeelden uit zijn voertuig beschikbaar gesteld aan de politie.